Retraites

Retraites

Durf jij een oprechte ontmoeting
met jezelf aan te gaan?

Ontdek wat Het Vrije Hart te bieden heeft voor persoonlijke ontwikkeling en levenslust.

We werken met dat wat er op dit moment speelt in jouw leven. Wat is je verlangen? Wil je wat je doet en doe je wat je wilt? In onze retraites maken we graag gebruik van lichaamswerk (yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, mindfullness), systemisch werk, biografisch werk en creatief schrijven.

Meerdaagse individuele retraite

Eendaagse
groepsretraite

Meerdaagse groepsretraite

HVH-deel 2-054

Eendaagse retraite met jouw team

Maak samen met je team een verdiepingsslag op individueel én groepsniveau.

Inhoud
Organiseer een eendaagse retraite met jouw team en zoek verdieping in een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan de thema’s verbinding of werkgeluk. Het thema en de datum mag helemaal zelf bepaald worden. Op basis van het thema maken we met ons deskundige team een programma op maat waarmee we de diepte in zullen gaan.

In dit programma ontmoeten de collega’s elkaar in een andere setting. Op deze dag worden creatieve oefeningen, schrijfoefeningen en lichaamswerk (lichte yoga, meditaties, mindfullness) opgenomen in het programma.

Doel
Het doel van deze retraite is om met meer plezier en nieuwe energie in balans te komen. Meer (werk)geluk waardoor de medewerker productiever, creatiever en gemotiveerder zal zijn zowel op het werk als in het dagelijkse leven.
Een win-win situatie voor mens en organisatie!

Heeft dit je interesse gewekt of wil je meer informatie. Neem dan contact met ons op.