Meerdaagse individuele retraite

Meerdaagse individuele retraite

Rust en Levenslust

In de drukte van alledag is het makkelijk om in een patroon van overleven terecht te komen. Er moet zoveel gedaan worden: die deadline moet gehaald worden, de kinderen moeten naar sport, vrienden moeten bezocht worden en het huis moet ook fris en opgeruimd zijn. Blijft er tussen al dat ‘moeten’ ook nog ruimte over voor jezelf?

cropped-cropped-cropped-klankpan-1

In deze drukte is het moeilijk om aandacht te besteden aan dat wat in jou gezien wil worden.

Er kunnen levensvragen zijn waarmee je worstelt, maar waar je geen tijd voor hebt of neemt. Daardoor kun je stil komen te staan. Wanneer je de zingeving kwijtraakt en je passie uit het oog verliest, verdwijnt ook je levenslust.

Op zo’n kruispunt heb je vaak behoefte aan richting, die verloren is gegaan in de hectiek van het leven.

Een individuele retraite bij Het Vrije Hart is een fijne plek om de drukte van het leven achter je te laten en helemaal tot jezelf te komen.
In een meerdaagse retraite is er tijd voor stilte en rust. Rust is nodig om te kunnen reflecteren op een vraagstuk. Door los te komen van jouw omgeving ontdek je weer waar jouw passie ligt en waar je hart sneller van gaat kloppen. Zo kun je opnieuw richting geven aan je leven.

Wat deelnemers zeggen

Bekijk wat deelnemers van de meerdaagse individuele retraite vinden

INVESTERING

Speciaal tarief tot oktober 2024

Particulier: €1395,- ipv €2495,-
Zakelijk: €1795,- ipv €3275,-

Voor bedrijven is dit traject tevens in te zetten voor medewerkers die even een time-out nodig hebben (burn-out preventie).

Maaltijden

Ontbijt lunch en diner inbegrepen

DATA:

De meerdaagse individuele retraite is op aanvraag te boeken. Stuur je voorkeursdatum naar ons door.

Locatie

Oude Dijk 29, 5298 BA, Liempde

Inclusief

  • 3 overnachtingen (4 dagen)
  • Dagelijks yoga en meditatie
  • Massage
  • Coachingsprogramma met aandacht op maat
  • Nazorg 2 keer online coachingsgesprek

Voel je dat je behoefte hebt aan een individuele retraite?

En wil jij graag in rust een oprechte ontmoeting met jezelf aangaan, zodat jouw richting duidelijk wordt bij Het Vrije Hart?

Stuur ons dan een berichtje met je naam en telefoonnummer, en de datum waarop jij bij ons te gast wilt zijn. Wij zullen dan contact opnemen voor een korte kennismaking met je, zodat jij met een gerust hart naar ons toe kan komen.