Ons bevlogen team

Ons bevlogen team

Wie zijn wij

Ontmoet ons team van passievolle dromers, die allen bijdragen aan ons doel om licht, lucht en levenslust te creëren bij onze bezoekers.

Wilma Arts

Eigenaresse, trainer en coach

Mijn naam is Wilma Arts. Als coach en docent geef ik al jaren trainingen over persoonlijke ontwikkeling.  Met Het Vrije Hart wil ik mensen ruimte bieden om tot rust te komen en even stil te staan. We leven in een wereld die altijd ‘aan’ staat, in een maatschappij die veel vraagt en waarin continu verandering is. We zijn druk met van alles, raken overprikkeld. In alle drukte verliezen we onszelf. 

Hier is ruimte voor een oprechte ontmoeting met jezelf.

Je kunt deelnemen aan diverse programma’s: van yogaweekend tot schrijfretraite, van bezinningsweek tot burn-outpreventie. Alles in een kleinschalige en persoonlijke setting, waarbij we de verbinding zoeken met de natuur.

In de tuin zijn meerdere zitplekken waar je kan genieten van het prachtige groen dat ons omringt.

Door los te komen van je omgeving ontdek je weer waar jouw passie ligt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Wilma zie je terug bij alle programma’s van Het Vrije Hart

Jacky Bekers

Massage therapeut

Om te kunnen worden wie je werkelijk bent, moet je uit je hoofd komen. Moet je naar je lijf, naar je hart, naar je kern. Door mijn warme persoonlijkheid en rustige aanwezigheid weet ik een veilige omgeving te bieden, waarin je kan ontspannen. Ik heb jarenlange ervaring als massagetherapeute en heb een breed scala aan technieken die ik kan inzetten. Van klassieke tot energetische, van bindweefsel tot drukpuntmassage.

Ik werk zorgvuldig, stevig, aards, maar ook speels, licht en zacht. Het werken met mijn handen, daar houd ik van. Het lichaam te laten spreken en met liefdevolle aandacht. Zo kunnen spieren ontspannen en energie weer stromen. Zo kan jij je vrije hart weer voelen.

Jacky zie je terug bij:
– Retraites

Martine van Zon

Yogadocente

Ik ben er een ervaren, geregistreerde (Yoga Alliance) yogadocente, meridiaan yoga therapeute, mindfulness trainster en met een studie Bewegingswetenschappen als achtergrond. Yoga is ‘a way of living and a way of being’ voor mij.

Met overgave, kundigheid en inspiratie neem ik je mee in yoga. In de yogapractice is er naast persoonlijke aandacht voor de fysieke beoefening met jouw lichaam, ook aandacht voor yogafilosofie, ademhaling en meditatie. Juist omdat yoga gaat om de verbinding tussen lichaam en geest. In Yin yoga wordt bovendien de oude wijsheid van de Chinese Geneeskunde (TCM) geïntegreerd. Je vindt hier dan ook de vijf elementen theorie in terug.
Ik beoefen zelf yoga sinds 2003 en heb diverse docentenopleidingen gevolgd in India en Europa (Sivananda, Yin, Jivamukti). Verder brengt de opleiding Chinese Geneeskunde een verdieping aan in mijn yogalessen.

Martine zie je terug bij:
– Eendaagse retraites

Peter Gerrickens

Trainer

Ik ben als trainer en coach gespecialiseerd in onderwerpen zoals kwaliteiten, inspiratie, bezieling en zingeving. Mijn boeken ‘Werken vanuit Bezieling’ en ‘Kwaliteiten’ gaan daarover. De gesprekken over deze onderwerpen gaan over de kern van ons mens-zijn. Ik word steeds weer geraakt door de authentieke en pure schoonheid daarvan, maar ook door de kwetsbaarheid en pijn die mensen op dat gebied kunnen voelen.

Daarnaast ben ik (mede)auteur van een serie van 18 kaartspellen waaronder het Kwaliteitenspel, Inspiratiespel en Leiderschapsspel.

Peter zie je terug bij:
– Verdiepingsmodule: geïnspireerd werken en leven
–  (af en toe) Individuele- of groepsretratie

Danielle Krijtenburg

Trainer

Ik ben Daniëlle Krijtenburg, jarenlang fotograaf geweest naast mijn leidinggevende functie in het bedrijfsleven. Je zou wel kunnen zeggen dat ik van observeren mijn beroep heb gemaakt. Na een impactvol moment in mijn leven heb ik het roer helemaal omgegooid en heb veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Inmiddels ben ik alweer een hele tijd coach en trainer. Ik hou ervan om de spiegel te zijn voor mensen en ze een beter beeld te geven door hun blinde vlek te vangen. 

Hierdoor kunnen ze bewust verder groeien en keuzes maken die bij ze passen. Hoe mooi als ze dan weer regie nemen in hun leven en van betekenis zijn voor zichzelf en anderen. Echt luisteren naar wat mensen zeggen en wat ze vooral niet zeggen vind ik fantastisch om te doen. Wat fijn om dat ook binnen Het Vrije Hart te mogen doen.

Daniëlle zie je terug bij:
– Verdiepingsmodule: burn-out preventie bij jongeren

Ans Verstegen

Gastvrouw

Ik ben een gastvrouw pur sang. Ik zorg er dan ook voor dat alles tiptop geregeld is. Of je nu voor een middag komt of een paar dagen blijft overnachten: ik leg je graag in de watten tijdens jouw verblijf.